fbpx
Сьогодні
13:40 20 Сер 2019

Стало відомо, хто буде представляти Україну на Дитячому Євробаченні-2019

Переможницею національного відбору на Дитяче Євробачення-2019 стала 13-річна киянка Софія Іванько з піснею "Коли здається".

Про це повідомляє UA:Суспільне.

"Ми визначили, що Софія Іванько є найкращою представницею України на Дитячому Євробаченні в цьому році. Чому? Тому що вона дуже відрізняється від інших учасників, вона дуже своєрідна, в неї є свій окремий дуже експресивно-емоційний характер, вона загадкова, в ній є щось, чого немає в інших людях і в інших учасниках", — ділиться подробицями співачка Alyosha.

Софія Іванько Дитяче Євробачення-2019

"З піснею треба ще трошки попрацювати, допрацювати її, і тоді це буде дуже крутий матеріал, дуже крута пісня. Я маю надію, що Україну оцінять не тільки журі, тут в кабінеті, а й в усьому світі", – висловлює надію Олена Кучер-Тополя.

Софія Іванько бере участь у нацвідборі на Дитяче Євробачення вже втретє. У 2018 році вона навіть потрапила у десятку фіналістів, проте здобути довгоочікувану перемогу дівчинці вдалося лише цього року. Софія сама пише пісні й конкурсну пісню "Коли здається" написала спеціально до Дитячого Євробачення-2019.

Переможниця цьогорічного національного відбору на Дитяче Євробачення навчалася в музичній школі по класу фортепіано та естрадного співу, а також у творчій студії Заслуженого діяча естрадного мистецтва України Михайла Толмачова. У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти" на комерційному телеканалі "1+1", де потрапила у команду Джамали.

Довідка

Дитячий пісенний конкурс Євробачення — це щорічний міжнародний конкурс для дітей, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Раніше Україна вже перемагала на Дитячому Євробаченні, зокрема у 2012 році переможницею міжнародного конкурсу стала Анастасія Петрик з піснею "Небо".
Фінал цьогорічного Дитячого Євробачення-2019 пройде 24 листопада у Глівіце (Польща), у ньому візьмуть участь 19 країн. Польща вперше в історії стане країною-господаркою пісенного конкурсу.

Раніше Нідерланди сказали, коли оголосять місто-господар Євробачення-2020.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: