fbpx
Сьогодні
22:24 20 Сер 2019

Нефьодов заявив, що зарплати у митній службі мають бути гідними

Маючи гідні зарплати, можна наймати чесних працівників, вважає новий керівник митниці.

Про це голова Державної митної служби Максим Нефьодов заявив у програмі "Вердикт" з Сергієм Руденком в ефірі Еспресо.TV.

Нефьодов відповів на питання про те, якими повинні бути зарплати у працівників митної служби.

"Жодні гроші не зроблять з поганої людини гарну. Немає такої суми, після якої корупціонер, який іздить на вкраденому Бентлі, раптом скаже, що не буде красти. Але маючи гідні зарплати, можна наймати чесних працівників. Ще раз кажу, нормальна, чесна людина, яка має утримувати сімю, то важко зрозуміти, чому вона піде працювати митним аудитором, а не піде працювати у приватну аудиторську компанію. Там зарплата у 5 разів більше. Це був би дивний вибір і я б дуже підозріло ставився до людини, яка робить такий вибір", – сказав Нефьодов.

За його словами, зарплати у митній службі мають бути ринковими. В залежності від професії, в залежності від регіону держава повинна мати можливість вільно конкурувати за людей у відповідних професіях. Можливо, що не йдеться про більші гроші, ніж ринковий рівень, але це не повинні бути менші гроші.

"Це стосується і аналітиків, і правоохоронної служби митниці, і бухгалтерів, будь-якої іншої професії", – додав Нефьодов.

Нагадаємо, Нефьодов одружився за послугою "Шлюб за добу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: