fbpx
Сьогодні
16:29 20 Сер 2019

"112 Україна" просить ОП відповісти на інформацію про те, що Богдан хоче отримати контроль над каналом

Міжнародна редакційна рада телеканалу «112 Україна» вимагає терміново прокоментувати інформацію, яка з'явилася в українських ЗМІ стосовно того, що за кримінальним провадженням проти телеканалу «112 Україна» стоїть голова Офісу президента України Андрій Богдан.

Про це йдеться в заяві «112 Україна»:

«1. Міжнародна редакційна рада вимагає від вищого керівництва держави і від правоохоронних органів України, зокрема від Президента України, Генерального прокурора України і голови Служби безпеки України терміново прокоментувати інформацію, яка з'явилася в українських ЗМІ стосовно того, що за кримінальним провадженням проти телеканалу «112 Україна» стоїть голова Офісу президента України Андрій Богдан, який намагається отримати контроль над найбільш рейтинговим інформаційним телеканалом України.

2. Міжнародна редакційна рада вимагає від вищого керівництва держави і органів влади, причетних до діяльності засобів масової інформації в Україні, підтвердити свою відданість свободі слова та іншим демократичним цінностям, які повинні лежати в основі українського суспільства. Ми вважаємо, що нехтування з боку влади численними зверненнями телеканалу щодо загроз його діяльності та бездіяльність влади у нейтралізації таких загроз призвели до низки безпрецедентних ворожих дій у відношенні телеканалу», — йдеться в заяві.

Раніше у ГПУ розповіли, як Богдан відволікав журналістів і навіщо це було потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: