fbpx
Сьогодні
15:28 19 Сер 2019

У "Слузі народу" назвали реакцію Бужанського зрозумілою щодо висловлення журналістки НВ

Партія "Слуга народу" висловила свої вибачення журналістці НВ, котрій їх депутат Максим Бужанський завдав образи. Однак у партії стверджують, що можуть зрозуміти гнів Бужанського.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу «Новое Время». Керівництво партії та фракції "Слуга Народу" принесло пані Духніч вибачення", – йдеться в повідомленні.

Натомість, далі партія стала на захист Бужанського та закликала утриматися ЗМІ від "оціночних суджень".

"Ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків. Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень – адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців", – стверджують у "Слузі народу".

Також партія підкреслює свою відкритість перед ЗМІ.

"Про наші плани, думки та почуття всі журналісти можуть за потреби дізнатися особисто під час інтерв'ю, прес-конференцій та інших комунікаційних заходів", – стверджують у "Слузі народу".

Нагадаємо, учора 18 серпня Максим Бужинський обізвав журналістку НВ "тупою вівцею".

На захист Бужанського згодом виступив Андрій Портнов, який назвав деякі ЗМІ "помийною ямою".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: