fbpx
Сьогодні
21:48 19 Сер 2019

Супрун порадила Разумкову слідкувати за словами

Уляна Супрун, фото РБК-Україна

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун відповіла главі партії Слуга народу Дмитру Разумкову, який розкритикував медреформу.

Про це Супрун написала в Facebook.

Разумков в інтерв'ю сказав: "Я був у лікарнях у Василькові, де живу, і це, очевидно, не те, чого хочуть люди. Я не бачу помітних результатів цієї реформи".

Супрун на це відповіла, що стан лікарень в Василькові – це не наслідок реформи, а причина.

Посада голови у Верховній Раді України є дуже відповідальною та потребує здатності добре орієнтуватись у всіх сферах…

Posted by Уляна Супрун on Monday, August 19, 2019

"Така оцінка ситуації в лікарнях багато говорить про обізнаність спікера щодо того, які є етапи трансформації системи охорони здоров'я, та на яких рівнях вона вже розпочалась, а де ще ні", – заявила Супрун.

За її словами, в квітні минулого року почалася трансформація первинної медичної допомоги. У 2019 триває підготовка до старту трансформації спеціалізованої допомоги: поліклінік і лікарень (в тому числі у Василькові).

"Лише з 2020 року системні зміни розпочнуться на рівні поліклінік та лікарень по всій країні (у тому числі і в закладах Василькова)", – сказала глава МОЗ.

Раніше голова партії "Слуга народу", можливий майбутній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що незадоволений ходом медичної реформи і в багатьох питаннях не підтримує в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: