fbpx
Сьогодні
18:17 19 Сер 2019

Полторак закликав "чітко визначитися" з парадом на День Незалежності

Міністр оборони Степан Полторак вважає, що слід чітко законодавчо визначити порядок проведення парадів на День Незалежності.

Про це йдеться в інтерв'ю Армія.Inform міністра оборони.

"У нас має бути чітке розуміння: проводити чи ні парад, на те є рішення Верховного головнокомандувача – президента України. Він із тим визначається у своєму указі. Цьогоріч вирішено не проводити парад – це його право, і таке рішення ми маємо виконувати… І для того, аби не існувало навколо військових парадів дискусій, нам слід чітко законодавчо визначити порядок проведення парадів. Тобто, коли і з якої нагоди проводити, з якою метою", – сказав він.

Полторак запевнив, що фінансовий ресурс дозволяє виплатити премії військовим до Дня Незалежності і він підпише відповідний наказ про належні виплати, але про суми премій міністр промовчав.

Крім того, він заявив, що не має наразі політичних амбіцій, але додав, що не знає чим займеться після звільнення.

За словами Полторака, він готовий до цивілізованої передачі влади і навіть може консультувати нове керівництво Міноборони.

Нагадаємо, Зеленський підписав указ, яким відмінив парад 24 серпня, хоч уряд України запропонував Президенту України джерела проведення військового параду на День Незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: