fbpx
Сьогодні
13:54 19 Сер 2019

"Пане Президенте, чи маю я бути у в'язниці?": власник "Токіо Стар" написав листа Зеленському

Власник одеського готелю "Токіо Стар" Вадим Чорний написав листа до президента України Володимира Зеленського, який раніше звинуватив того у пожежі.

Лист було опубліковано "Думською".

Лист Вадима Чорного

За словами бізнесмена, у нього укладено договір з охоронною фірмою "Карабінер", до пульта якої була підключена протипожежна система. Вадим Чорний стверджує, що щомісяця оплачував послуги фірми і вчасно перевіряв справність системи. Незважаючи на все це, пожежники виїхали тільки після дзвінка працівників готелю.

"Компанія не викликала пожежників. Коли поліцейські намагалися оглянути пульт "Карабінера", їх не пустили", – повідомляє Чорний.

Підприємець також вважає, що його затримання пов'язане виключно із заявою президента Володимира Зеленського про те, що відповідальність лежить на власнику готелю.

"Після двох діб без сну і доби без води слідчий намагався витрусити з мене хоч щось без звинувачення. Тому що у нього не було нічого, крім вашого поста і бажання вислужитися перед вами", – написав він чолі держави, додавши, що пожежні норми вкрай застаріли і їх виконання не забезпечує безпеку.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: