fbpx
Сьогодні
12:03 18 Сер 2019

У Зеленського розповіли, хто пише промови президенту

Заступник керівника Офісу президента УкраїниЮрій Костюк зізнався, що за написанням промов Зеленський звертається до вузького кола своїх соратників.

Так, Юрій Костюк, в інтерв'ю "Громадському" сказав, що в команді президента є вузьке коло креативних людей. Тим не менш, головним автором промов, залишається сам президент.

"Я допомагаю. У нас є таке вузьке коло креативних людей. Головний у нас райтер, насправді, – президент", – запевнив Костюк.

Також заступник Андрія Богдана розповів, як саме президент готується до особливо важливих спічів. За його словами, такої схеми, щоб президету принесли текст, він його взяв і зачитав, немає.

"У нас немає такої схеми, прийшов я, приніс три сторінки тексту, і президент це просто прочитав і потім промовив. Ключові важливі масштабні звернення, якщо це не спонтанні – обговорюються", – додав чиновник.

Дуже багато тез у промовах, за словами Костюка, належить саме Володимиру Зеленському. Одним із провідних авторів промов президента є Сергій Шефір, який првцював у "Кварталі 95", і сам Юрій Костюк, також екс-кварталівець.

"Часто ми обговорюємо певні речі, і потім якось формується , – резюмував чиновник.

Також Костюк розповів, що звернення до Володимира Путіна із закликом поговорити після скандалу з телемостом писали спільними зусиллями. Аналогічна ситуація і з промовою на інавгурації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: