fbpx
Сьогодні
17:55 18 Сер 2019

У Києві велосипедисти шукають велодружні громадські заклади

Велодружні музеї, бібліотеки, театри та інші громадські заклади відтепер можуть безкоштовно отримати сертифікат Bike Friendly Company, який створила U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»).

Про це передає U-Cycle.

Отримати безкоштовний сертифікат Bike Friendly Company нескладно, якщо в громадському закладі справді є умови для відвідувачів на велосипеді.

Для цього:

  • Потрібно подбати про велозручності: обов'язкова — велопарковка, рекомендована — забезпечити заклад набором велоінструментів та іншими зручностями.
  • Заповнити заявку на сайті програми: http://b-friendly.avk.org.ua/
  • Пройти велоаудит.
  • Потрапити на мапу локацій та отримати сертифікат Bike Friendly Company для громадських закладів і розмістити його на найвиднішому місці.

Сертифікат Bike Friendly Company також можуть отримати кав'ярні та ресторани, готелі, хостели, заклади культури, бізнес-центри, магазини та супермаркети тощо. Для них процес сертифікації платний.

Вимоги до різних типів закладу відрізняються, базовими умовами для клієнтів на велосипедах є велопарковки з відеонаглядом або охороною. Бажаними також є інші зручності для велосипедистів: наприклад, найнеобхідніші інструменти для ремонту, наявність інформації про найближчу велоінфраструктуру (веломайстерні, пункти прокату, точки байкшерингу) тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: