fbpx
Сьогодні
Фото 12:54 18 Сер 2019

На Донеччині встановили меморіал Василю Сліпаку

Фото facebook.com/30brigade

Поблизу смт Миронівський на Донеччині військовики та волонтери встановили меморіал загиблому в 2016 році Василю Сліпаку ("Міф") – всесвітньо відомому оперному співаку, який майже 20 років прожив у Парижі та виступав у найпрестижніших концертних залах світу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на прес-службу 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

василь сліпак меморіал

"Командування військової частини разом з художником-волонтером Ганжою Олегом Володимировичем, за сприяння волонтерів Хрипун Олега Олексійовича та Гаврилюка Олександра Миколайовича встановили меморіал поблизу смт Миронівський, Донецької області загиблому в 2016 році Сліпаку Василю Ярославовичу", – йдеться у повідомленні.

василь сліпак меморіал

Василь Сліпак був волонтером, учасником Революції Гідності, брав участь у захисті України у складі 1-ї окремої штурмової роти 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» (ДУК ПС).

Загинув у бою від кулі снайпера біля с. Водяне під Маріуполем. Тоді українські захисники відбили атаку російських збройних формувань на смт. Луганське (Бахмутський район, Донецька область) з боку міста Дебальцеве та перейшли у контрнаступ, посунувши противника з двох укріплених позицій на висотах поблизу с. Логвинове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: