fbpx
Сьогодні
17:37 18 Сер 2019

Російський продюсер благає Зеленського дозволити йому в'їзд до України

Продюсер колишнього радянського, а потім російського музичного колективу "Ласкавий май" Андрій Разін попросив президента України Володимира Зеленського дозволити йому відвідати Україну.

На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що планує відвідати солістку групи "Фрістайл" Ніну Кірсо, яка знаходиться в комі в одній з лікарень Полтави.

View this post on Instagram

Умоляю, прошу и обращаюсь к Владимиру Зеленскому. Володя, разреши, пожалуйста, мне, руководителю группы «Ласковый май», приехать и навестить солистку группы «Фристайл» Нину Кирсо. Меня не пускают на Украину, по указанию бывшего президента Украины. Володя, она лежит в коме, но она всё слышит, она все чувствует. Поэтому я должен обязательно приехать и проведать Нину. Пожалуйста, умоляю тебя, помоги мне приехать в Полтаву.

A post shared by Андрей Разин "Ласковый Май" (@razin_andrei_lm) on

При цьому, як стверджує продюсер, він не може в'їхати в Україну за рішенням колишнього президента країни Петра Порошенка.

"Володя, вона лежить в комі, але вона все чує, вона все відчуває. Тому я маю обов'язково приїхати провідати Ніну", – написав Разін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: