fbpx
Сьогодні
12:07 18 Сер 2019

На Буковині прикордонникам довелося зі стріляниною спиняти авто, що проривалося на Румунію

У Чернівецькій області вночі 18 серпня 2019 року прикордонники із застосуванням вогнепальної зброї зупинили автомобіль, який намагався прорватися через україно-румунський кордон. Була поранена людина

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Близько 03:00 прикордонники помітили, що в сторону державного кордону з напрямку населеного пункту Шепіт на швидкості рухається автомобіль. На законну вимогу автомобіль не зупинився та продовжив рух в сторону військовослужбовців.

Військові зробили декілька пострілів в повітря, а після відсутності реакції водія, відкрили вогонь по колесам транспортного засобу. Зупинивши автомобіль, військовослужбовці виявили в салоні пораненого чоловіка та водія. Постраждалий був негайно госпіталізований.

"За даним фактом прикордонники відразу поінформували співробітників Нацполіції, військову прокуратуру та інші правоохоронні органи. У даний час тривають слідчі дії", – додали у відомстві.

Окрім того, керівництво ДПСУ призначило службове розслідування для перевірки правомірності застосування вогнепальної зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: