fbpx
Сьогодні
23:27 18 Сер 2019

Кадрові рішення Зеленського не є перепоною для його зустрічі з Трампом, – Тейлор

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор стверджує, що жодне з кадрових рішень президента Володимира Зеленського не є перепоною для його зустрічі з американським президентом Дональдом Трампом, питання лише в узгодженні графіків.

Про це він сказав в інтерв'ю, опублікованому на "Європейській правді".

"Жодних перепон, крім питання графіку. Обидва президенти явно зацікавлені у зустрічі, але обидва – зайняті люди, знайти час було непросто", – заявив Тейлор.

Він додав, що не чув про чутки щодо невдоволення США призначенням Андрія Богдана головою офісу президента.

"73% віддали голоси за Зеленського, і це дуже потужна підтримка. Він має повне право добирати свою команду, обирати тих, хто йому радитиме, і будь-які рішення у цій царині – то не наша справа", – заявив посол.

"Жодних оцінок чи заяв про команду президента України від США не буде. Важливі не персоналії, а рішення, дії української влади. І якщо Зеленський лишатиметься прихильним до демократичної України, якщо він і далі матиме на меті вирішення проблем з очолюваними Росією військами на Донбасі, буде протидіяти Росії і на Донбасі, і в Криму, якщо він просуватиме реформи – то це буде саме те, чого ми прагнемо", – наголосив він.

Нагадаємо, Тейлор розповів про перспективи приїзду Трампа до Києва.

Раніше Трамп заявив, що Зеленський відвідає Білий дім найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: