fbpx
Сьогодні
23:22 17 Сер 2019

В ОПУ розповіли, хто може очолити міністерство гуманітарної політики

Володимир Бородянський може очолити міністерство гуманітарної політики

Про це заявив заступник голови ОПУ Юрій Костюк, передає Громадське.

За словами Костюка, Володимир Бородянский, який нещодавно став радником президента з питань гуманітарної політики й нині працює над гуманітарною стратегією України, може очолити міністерство гуманітарної політики. Його планують створити, об'єднавши кілька існуючих міністерств.

"Ми знаємо Володимира, як дуже ефективного і розумного менеджера, який довго займався медіабізнесом. Водночас це людина, яка вміє організовувати процеси і людей навколо себе", – зазначив заступник голови ОПУ.

Повідомляється, що в гуманітарній стратегії, над якою працює Бородянський, повинні бути враховані сфери культури і мистецтва, музеї, заповідники, музика, книговидання, бібліотеки, релігія, освіта, молодь, спорт, молодь, туризм, інформаційна безпека.

"Як буде ця стратегія формуватися – не один Володимир, і не зі мною або з президентом збираємося тісним колом ввечері на кухні і пишемо якусь гуманітарну стратегію. По всіх напрямках, які я назвав, він збирає експертні групи. Деякі напрямки вже збиралися. туди додаються визнані в сфері експерти", – зазначив Костюк.

Раніше в інтерв'ю "Детектор Медіа" народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв зазначав, що новостворене Міністерство гуманітарної політики може очолити радник президента з гуманітарних питань Володимир Бородянський.

"Не виключаю цього, – сказав Потураєв. – Звісно, що не може вже бути визначено єдину кандидатуру. Бородянський – один зі співавторів цього великого проєкту, звісно, один із тих, хто може очолити таке міністерство".

Нагадаємо, 29 липня президент України Володимир Зеленський призначив екскерівника холдингу StarLightMedia та телеканалу СТБ Володимира Бородянського своїм позаштатним радником. Відповідний указ був опублікований на сайті президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: