fbpx
Сьогодні
16:36 16 Сер 2019

Урбанський залишиться на посту глави Одеської облради

Голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський вирішив відкликати свою заяву про дострокове припинення повноважень на займаній посаді.

Про це він заявив на сьогоднішній сесії, повідомляє Укрінформу.

"Раз ви не можете мене провести (у відставку – ред.), усі депутати хочуть, щоб я залишився – я залишаюсь. Не думав, що так феєрично будете просити мене залишитись на посаді", – сказав Урбанський.

Наразі учасники сесії готуються до голосування за відставку першого заступника голови облради Олега Радковського. За внесення до порядку денного сесії питання про дострокове припинення його повноважень (член фракції ВО "Батьківщина" – ред.) проголосував 41 член облради.

Варто зазначити, що спроби представників фракції ОПЗЖ добитись дострокової відставки заступника голови облради Юрія Дімчогло не увінчались успіхом – для внесення питання до порядку денного забракло голосів. Хоча головуючий чотири рази ставив на голосування відповідну пропозицію депутата Романа Сеника (ОПЗЖ – ред.).

Між тим, саме на посаду заступника голови облради нібито претендував представник ОПЗЖ Віталій Саутенков, який у липні поступився у суперництві за мандат нардепа по 139 мажоритарному округу висуванцю від"Слуги народу" Ігорю Васильковському.

Нагадаємо, засідання в Одеській облраді почалося цього ранку із бійки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: