У Росгвардії шукають снайпера на мітинги

На популярному сайті пошуку роботи Headhunter з'явилася вакансія "Поліцейський (снайпер) ОМОН" до Головного управління Росгвардіі по Москві.

Незвичну вакансію виявили "Відкриті медіа".

У графі "обов'язки" снайперів вказані "охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки під час проведення спортивних, політичних, культурно-масових заходів".

В оголошенні прописані умови: "повний робочий день роз'їзного характеру". Пропонована зарплата – від 40 000 до 60 000 рублів до сплати податку. Однак дохід може бути і вище завдяки преміям. Досвід роботи за профілем не потрібно, зазначено в описі вакансії.

Офіційний представник Росгвардіі Валерій Грібакін заявив, що його відомство оголошень про наймання снайперів, які повинні працювати на мітингах і масових заходах, що не розміщувало.

"Це фейк, як і багато інших речей, які з'являються в останні дні в інтернеті. Я не виключаю, що це провокація", – сказав він.

За словами Грібакіна, Росгвардія використовує снайперів тільки на спецопераціях по затриманню особливо небезпечних злочинців. "У будь-якому випадку, якщо потрібні співробітники такої спеціальності, то вони приймаються на роботу для проведення спеціальних заходів, пов'язаних із затриманням особливо небезпечних злочинців, з ліквідацією груп терористичної спрямованості, але ні в якому разі не для охорони порядку під час проведення масових заходів", – розповів офіційний представник Росгвардії.

Оголошення про найм снайперів було опубліковано на Headhunder 14 серпня з аккаунта "ОМОН Головного управління Росгвардіі по м Москві". Цей обліковий запис активізувався на сайті в розпал московських протестів: починаючи з 28 липня 2019 року він розмістив 717 вакансій.

Представник сервісу Headhunter підтвердив, що цей аккаунт дійсно зареєструвала Росгвардія. "Підтвердження було здійснено за погодженням з представником організації по міському телефону (495) 942-94-32. Цей номер належить ОМОН Головного управління Росгвардіі по Москві". За словами офіційного представника Headhunter, цей аккаунт був створений на hh.ru в 2017 році.

Нагадаємо, 10 серпня у Москві відбулася повторна акція протесту за вільні вибори.

Свіжі дописи

  • Новини

Сенат США одноголосно ухвалив законопроєкт щодо заборони імпорту збагаченого урану з росії

У Сенаті Сполучених Штатів Америки одноголосно проголосували за законопроєкт про заборону імпорту російського урану: документ… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

У столиці СБУ проводить безпекові заходи: в центрі міста перевіряють документи та оглядають машини

1 травня у Києві співробітники Служби безпеки України проводять планові контррозвідувальні безпекові заходи на території… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

В ISW прокоментували сповільнення просування окупантів: вони взяли паузу й готуються до наступу на Торецьк

Російсько-окупаційні війська сповільнили просування та готують резерви, аби спробувати наступати зі свого виступу на північ… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Армія рф знову втратила понад 1100 своїх солдатів, а також 21 ББМ та 13 артсистем

Минулої доби, 30 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1100 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Генштаб: найгарячіше на Авдіївському та Бахмутському напрямках, війська рф 66 разів штурмували позиції ЗСУ

Минулої доби, 30 квітня, окупаційні війська активно атакували позиції Сил оборони на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Учора ввечері окупанти завдали  удару балістикою по Одесі: загинуло троє людей, ще троє поранені

Пізно ввечері, 30 квітня, російські загарбники вдарили по Одесі балістичними ракетами: в місті пролунало кілька… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024

Цей сайт використовує Cookies.