fbpx
Сьогодні
23:09 16 Сер 2019

Суд заарештував вілли і особняки сина Азарова

Київський апеляційний суд заарештував нерухомість і рахунки колишнього народного депутата Олексія Азарова, сина екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Відповідне рішення суд прийняв 8 серпня за заявою Генпрокуратури в рамках кримінального провадження у справі про хабарі за призначення Андрія Клюєва на посаду першого віце-прем'єра, передає Liga.net.

Зокрема, суд наклав арешт на 10 рахунків, відкритих в Швейцарії, Люксембурзі та Італії дев'ятьма компаніями, кінцевим власником яких, як було встановлено в досудовому розслідуванні, є Олексій Азаров.

Крім цього заарештовані дві вілли і земельні ділянки в Італії, нерухомість в Україні: два котеджі, три земельних ділянки, три житлових будинки, два домоволодіння і гараж.

Нагадаємо, Генпрокуратура підозрює екс-прем'єр Миколи Азарова і його сина, екс-нардепа Олексія Азарова в тому, що вони отримали понад 140 мільйонів гривень хабара за призначення на посаду першого віце-прем'єр-міністра Андрія Клюєва в 2010 році. Азаровим повідомлено про підозру у цій справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: