fbpx
Сьогодні
17:33 16 Сер 2019

Разумков прокоментував надання державного фінансування партіям

Фото Reuters

Механізм державного фінансування партій дає можливість розвивати політичну культуру в державі.

Про це заявив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, передає УНН.

"Це механізм який дає можливість розвивати політичну культуру в державі. Є інші запобіжники на які треба буде звертати увагу. Тому що у нас дуже часто ці кошти використовувались неефективно. Ми бачили що під кінець року вони йшли на рекламу, а не на розбудову партійної структури, на навчання своїх однопартійців, на залучення людей до тих чи інших політичних структур", — сказав Разумков.

За його словами антикорупційні структури озвучували факти, коли гроші для партій були направлені на пов'язані з тими чи іншими політичними партіями структури. Тоді виникало питання коректності та відповідності до діючого законодавства використання цих коштів.

"Це як і будь-який інший механізм. Він може бути як і корисним для демократії держави, так і негативним. Тут буде залежати від того хто і як цим молотком буде керувати", — зауважив Разумков.

Також він додав, що партія "Слуга народу" не буде відмовлятися від тих грошей які вона має отримати від державного фінансування партій, адже це передбачено законодавством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: