fbpx
Сьогодні
18:01 16 Сер 2019

Оля Полякова у листопаді оголосить назву політпартії та плани

Фото Replyua.net

У листопаді відбудеться прес-конференція, під час якої Оля Полякова назве дату реєстрації своєї партії у Міністерстві юстиції та оголосить її назву

Про це генеральний продюсер компанії Secret Service Entertainment Agency і продюсер співачки Михайло Ясинський розповів Укрінформу.

"У листопаді відбудеться прес-конференція, під час якої Оля назве дату реєстрації своєї партії та оголосить її назву. Тобто, у найближчі місяці ми оголосимо про наші плани і завдання так само голосно, як заявили про політичні амбіції однієї з найбільш харизматичних жінок країни", – зазначив Ясинський.

Він уточнив, що назву партії буде обрано після проведення фокус-групового дослідження, яке запланували на жовтень.

"Наразі ми залучили ініціативних людей, які займаються створенням партійної структури", – підкреслив продюсер.

За словами Ясинського, Полякова свідомо відмовилася від участі у минулих позачергових парламентських виборах, оскільки "створення партії – це питання не одного дня, і поспішність – це означало б обдурити, перш за все, себе, що було б найменшою проблемою".

"Тому ми не поспішаємо і не хапаємося за можливості. Приємно було бачити, як після декларації основних завдань політичної сили Олі їх підхопили політики всіх мастей і статей. Це означає, що Оля, як і новий Президент, представник тієї частини суспільства, яка краще відчуває проблеми людей, ніж системні політики", – пояснив він.

Проте, додав продюсер, Полякова вважає, що йти по-справжньому в політику вона може тільки після кількох років навчання та формування політичної сили.

Нагадаємо, у травні співачка Оля Полякова заявила про створення жіночої партії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: