fbpx
Сьогодні
15:01 16 Сер 2019

GOxChange: восени проведуть всеукраїнський студентський обмін, аби зруйнувати стереотипи

Восени по Україні відбудуться національні обміни студентів у межах проекту GOxChange. Головна мета – зруйнувати стереотипне мислення щодо того чи іншого регіону країни.

На такій меті наголошують у повідомленні про захід, котре розміщене на сайті ГО Global Office.

"Не треба шукати перехоплюючу дух природу, незвичні місця та активний відпочинок за кордоном, все це є у нас. І вже восени цього року студенти, які пройдуть відбір, відвідають Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ, аби пересвідчитися у цьому. Харків називають першою столицею, Запоріжжя — це козаки і острів Хортиця, в Херсон їдуть тільки за кавунами, а Івано-Франківськ нон-стоп цитує Івана Франка. GOxChange виходить далеко за рамки цих шаблонів", – повідомляють організатори.

У програмі обміну передбачено відвідування креативних хабів та коворкінгів, незвичні локації, зустрічі з місцевими супергероями та командна робота.

"Українська молодь має бачити свою країну не через екрани телевізорів, а на власні очі та робити свої власні висновки. Тільки тоді кількість молоді, яка хоче тут жити та розвиватися зросте, тільки тоді ми зможемо відбудувати сучасну Україну", – переконані організатори.

GOxChange

"Ми хотіли показати, що кожне місто в Україні — це люди. Люди, які його змінюють та розвивають", — так координаторка GOxChange Світлана Колодій ділиться успіхами цьогорічного молодіжного обміну, який відбувся в Маріуполі.

Організатори впевнені, що розвиток міст залежить від проактивних і свідомих громадян. На прикладі культурних та громадських діячів молодь вчиться діяти та не боятись помилок.

Стати учасником обміну та дізнатися більше про захід можна за посиланням.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: