fbpx
Сьогодні
17:02 15 Сер 2019

У Зеленського готують Стратегію реінтеграції окупованих територій

Заступник керівника Офісу президента Руслан Рябошапка розповів про те, що в Офісі президента готують Стратегію реінтеграції окупованих територій Донбасу та Криму.

Він сказав, що разом з головою робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи Антоном Кориневичем та прокурором АР Крим Гюндузом Мамедовим обговорювали пріоритетні напрямки роботи цієї групи в розробці правових засад повернення частини Донецької та Луганської областей і АР Крим та Севастополя під контроль України.

«Серед основних ідей – необхідність розробки Стратегії реінтеграції окупованих територій з планом дій, який би регулярно переглядався. Крім того, один з пріоритетів — нарешті ратифікувати Римський статут Міжнародного кримінального суду, підписаний майже 20 років тому», — написав Рябошапка.

Також він додав, що на першому засіданні Комісії з питань правової реформи має бути представлено пріоритетні напрямки діяльності групи, а до 2020 року — напрацьовано перший пакет ініціатив президента.

https://www.facebook.com/rouslan.riaboshapka/posts/2542139212514346

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: