fbpx
Сьогодні
09:00 15 Сер 2019

Соколова пояснила, для чого їй з бюджету виділили 400 тисяч

Фото: Рубрика

Українська телеведуча Яніна Соколова розповіла, що бажає разом із Романом Скрипіним робити огляди на українське кіно, на що держава виділила суму в 400 тисяч гривень.

Про це Соколова розповіла на своєму Ютуб-каналі.

Яніна Соколова підкреслює, що зараз є велика проблема того, що українське кіно не дивляться і воно майже завжди провалюється у прокаті. Тому вона і Скрипін створять телепередачу із 16 епізодів, у котрих ведучі будуть розповідати про новинки українського кіно. Соколова підкреслила, що це був чесний пітчинг, у результаті котрого вдалося отримати фінансування від держави.

Разом із тим, Яніна Соколова відповіла на закиди деяких проросійських блогерів, мов вона займається розкраданням коштів.

"Проросійський блогер записав відео, у котрому сказав, що я "дерибаню" чиїсь гроші. Смішно! Одна програма, яка буде створена, коштує 25 тисяч. Щоб ви розуміли, це не блогерство, де я знімаю все на мобільний телефон, не витрачаючи великих коштів. Це телевізійний проект: з операторами, режисерами монтажу, технікою, звуком світлом, локацією, які ми орендуємо… Тобто це повноцінний продукт, які ви могли б побачити на телебаченні, але на жаль, телевізійні менеджери не хочуть ставити такий продукт в сітку", – пояснює телеведуча.

"Така добра мета, яка чомусь нарікла нас на купу хейтерства, купу незрозумілих думок, мов ми "деребанемо" наші гроші… Повірте мені: 25 тисяч на команду – це вкрай мало. Наприклад, один випуск програми "Вечір" (котру веде теж Соколова, – ред.) коштує кілька тисяч доларів", – переконує Соколова.

Соколова пообіцяла, що всі свої сили вона спрямовує на підтримку українського та закликала довіряти своїм.

Нагадаємо, "Рубрика" брала інтерв'ю у Яніни Соколової в рамках проекту "#Небайдужа".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: