fbpx
Сьогодні
18:23 15 Сер 2019

Філатов облаяв Дубінського та сказав, що має хорошу пам'ять

Мер Дніпра Борис Філатов нецензурно висловився на адресу новообраного нардепа від партії Слуга народу Олександра Дубінського.

Таку реакцію у нього викликав пост нардепа в Facebook.

«Мер Дніпра виконав ще одне своє зобов'язання))) Прокуратурою Дніпропетровської області перевіряються факти можливого привласнення бюджетних коштів під час проведення ремонту Нового мосту у Дніпрі. Я до вечора покажу вам фотографії цього "ремонту" і застосовуваних при ньому нових технологій. Тому що це щось. "Любов до країни починається з любові до міста і рідних людей". Б. Філатов. Де Б – це професія», – написав Дубінський.

У коментарях до посту Філатов написав: «Ж*па, ти пиз*и, пиз*и. Я почекаю. Якщо ти об*ос, відпустив бороду, то це не означає, що став чоловіком і людиною. У мене пам'ять хороша…».

Дубінський відповів: «Борис Альбертович, пам'ять Вам обов'язково стане в нагоді на допитах. Бережіть її. І не будьте ж таким вразливим при таких обсягах освоєння бюджетних коштів».

Це вже не перший конфлікт між Дубінським і Філатовим. У лютому Філатов назвав Дубінського «Ж*пою, що говорить» олігарха Ігоря Коломойського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: