fbpx
Сьогодні
21:51 14 Сер 2019

Порошенко висловив свою позицію щодо можливої ліквідації комітету ВР у справах ветеранів

Фото: УП

Скорочення парламентського Комітету у справах ветеранів стане першим кроком до згортання державної політики у сфері соціального захисту ветеранів, членів родин загиблих бійців, учасників Революції гідності.

Таке застереження висловив п'ятий Президент України Петро Порошенко у Facebook.

"Скорочення Комітету у справах ветеранів – це ще один постріл у спину армії. Перший крок до згортання державної політики щодо захисників – соціального захисту ветеранів, членів їх родин, родин загиблих, учасників Революції гідності", – наголосив він.

Порошенко підкреслив, що скорочення цього комітету також може призвести до ліквідації стратегічно важливого Міністерства у справах ветеранів.

Скорочення Комітету у справах ветеранів – це ще один постріл у спину армії. Перший крок до згортання державної політики…

Posted by Петро Порошенко on Wednesday, August 14, 2019

"У всіх державах, які беруть участь у збройних конфліктах, є Міністерства ветеранів – у США, Китаї, Японії, Канаді, Хорватії, Австралії, Новій Зеландії, Франції, Південній Кореї. І зберегти його функціонування в Україні є надзвичайно важливим", – зауважив політик.

Він нагадав, що підтримку Міністерству ветеранів України вже надали такі країни-партнери, як США, Канада, Велика Британія.

Лідер партії "Європейська солідарність" висловив сподівання, що у новообраних депутатів "вистачить здорового глузду прийняти правильне політичне рішення" з цього питання.

Крім того, у Порошенка заявили, що нова влада не зацікавлена в підтримці ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: