fbpx
Сьогодні
23:22 14 Сер 2019

Не може встати через болі у спині: стало відомо про погіршення стану Бекірова

Адвокат кримського політв'язня Едема Бекірова Олексій Ладін повідомив, що не зміг зустрітися зі своїм підзахисним через погіршення стану його здоров'я.

"Бекіров знову не може встати через болі у спині. Я відчував щось подібне один раз в житті – років 10 тому – досі згадувати страшно, а він – вже вдруге за місяць. Цього разу напад викликаний тим, що його звозили в "комфортних" умовах автозаку до "Верховного суду" Криму на профанацію продовження варти. Якщо це не тортури, то що тоді тортури?" – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Эдем БекировОпять не может встать из-за болей в спине. Я испытывал нечто подобное один раз в жизни- лет 10 назад -…

Posted by Alexey Ladin on Tuesday, August 13, 2019

Дочка політв'язня Елеонора Бекірова заявила в Facebook, що стан батька спровоковано останнім засіданням "суду".

"Будучи доставленим із СІЗО до будівлі "Верховного суду" Криму, він 11 годин перебував під конвоєм без їжі і води. Таке ставлення не можна назвати інакше, як тортурними умовами і утриманням, і доправленням. Кожне вивезення в автозаку, який не має і не призначений для перевезення інвалідів, – це удар по його здоров'ю, яке щодня погіршується в умовах СІЗО. Я боюся навіть уявити, що станеться, якщо його повезуть в таких умовах до Красноперекопського району Криму. Це близько двох годин шляху", – написала вона.

Бекірова додала, що в "терміновому порядку" передала батькові знеболюючі препарати.

"Але це лише ситуативне рішення проблеми, а не вихід із критичної ситуації, в якій я не знаю, у кого просити про допомогу. Я звертаюся до уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денисової і прошу відреагувати, використовувати всі доступні їй механізми для допомоги моєму батькові", – заявила вона.

СРОЧНО! В очередной раз получаю тревожные новости с Крыма об отце.Сегодня моего отца – Эдема Бекирова не смог…

Posted by Элеонора Бекирова on Tuesday, August 13, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: