fbpx
Сьогодні
09:52 13 Сер 2019

Смолій не отримував інформації щодо неспівпадінь у його декларації від НАЗК, - Нацбанк

У Національному банку України стверджують, що їх голова Яків Смолій й не отримав від Національного агентства з питань запобігання корупції жодної інформації про результати перевірки його декларацій за 2015, 2016 та 2017 роки.

Про це повідомляє прес-служба НБУ у Фейсбуці.

"Голова Національного банку Яків Смолій готовий продовжувати співпрацю з антикорупційними органами та надавати коментарі і необхідну інформацію щодо перевірки ними висновків НАЗК про ознаки декларування недостовірної інформації у деклараціях за відповідні роки", – йдеться у повідомленні.

У Нацбанку також підкреслили свою відкритість та пообіцяли дати найближчим часом коментар для ЗМІ щодо цієї події.

Нагадаємо, за результатами перевірки декларацій, що здійснювало НАЗК , Яков Смолій за 2015, 2016 та 2017 роки зазначив недостовірні відомості щодо вартості на дату набуття у власність частки трьох нежилих приміщень, доходу, нарахованого йому та дружині у вигляді процентів, не зазначив відомості стосовно наявності у дружини корпоративних прав.

Загальна сума недостовірних відомостей у деклараціях Смолія за 2015, 2016 та 2017 роки становить понад 8,5 млн грн, 6,6 млн грн та понад 3,2 млн грн відповідно.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: