fbpx
Сьогодні
Фото 19:43 13 Сер 2019

Кличко показав, як будують сходи до Алеї художників і Володимирської гірки

Мер Києва Віталій Кличко показав, як будують нові сходи від Андріївської церкви до Алеї художників і парку "Володимирська гірка".

Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє прес-служба Кличка.

будівництво сходів до Алеї художників і Володимирської гірки

"Ми продовжуємо робити наш Київ красивішим та комфортнішим! Облаштовуємо і привабливі локації для киян та туристів. Сьогодні тривають роботи з будівництва нових сходів від Андріївської церкви до Алеї художників і парку "Володимирська гірка". Вони стануть ще одним гарним місцем великого туристичного маршруту в історичному центрі столиці. Сходи будуть залізобетонні з накладками з деревини на сходинках, з підсвіткою на перилах", – зазначив Кличко у дописі.

будівництво сходів до Алеї художників і Володимирської гірки

Також, за словами мера, тривають роботи з реконструкції другої черги парку "Володимирська гірка". Там вже вимостили доріжки, встановили освітлення та систему відеоспостереження. Звели і дві нових альтанки, а ту, що була в парку, – реконструювали. Укріпили підпірними стінками і схили, на яких стоять альтанки.

"Обидві локації – нові сходи від Андріївської церкви та другу чергу "Володимирської гірки"- плануємо презентувати восени", – підкреслив Віталій Кличко.

будівництво сходів до Алеї художників і Володимирської гірки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: