fbpx
Сьогодні
22:34 13 Сер 2019

"Динамо" вилітає з Ліги чемпіонів

Сьогодні відбулася гра-відповіді 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів"Динамо" (Київ, Україна) – "Брюгге" (Бельгія).

Результатом гри стала нічия 3:3.

З урахуванням поразки 0:1 в першому матчі на виїзді, Динамо потрібно перемагати з різницею в два голи або в серії пенальті, якщо за підсумками основного і додаткового часу буде результат 1:0.

Команда програла два попередні матчі (слідом за Брюгге – Шахтарю в українській Прем'єр-лізі) після трьох перемог поспіль у всіх турнірах.

Брюгге влаштовує будь-яка перемога, нічия або поразка з різницею в один гол, за винятком результату 0:1, який переведе гру в додатковий час.

Команда виграла всі чотири матчі на старті сезону, пропустивши лише один м'яч.

М'ячі на київському НСК "Олімпійський" забили: Віталій Буяльський (6-та хвилина) і Володимир Шепелєв (50) – у динамівців; Сімон Делі (38), Рууд Вормер (88) та Луа Опенда (90+5) – у "Брюгге". Ще один м'яч на 90+3 хвилині зрізав у власні ворота гравець гостей Брендон Мехеле, повідомляє Укрінформ.

На 82-й хвилині з поля вилучений захисник динамівців Микита Бурда, а на 84-й – форвард гостей Персі Тау.

Перша гра в Брюгге завершилася з рахунком 1:0 на користь бельгійців, які й пройшли до плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, де на них чкає переможець пари ЛАСК (Австрія) – "Базель" (Швейцарія). "Динамо" ж гратиме у другоиу за рангом євротурнірі – Лізі Європи УЄФА.

Зустріч обслуговувала суддівська бригада з Хорватії. Головний арбітр – Іван Бебек, лайнсмени – Горан Патакі, Боян Зобеніца, четвертий суддя – Маріо Зебець.

На цю хвилину визначилися ще дві команди-участниці плей-офф. Це кіпрський АПОЕЛ та норвезький "Русенборг". АПОЕЛ після поразки вдома від азербайджанського "Карабаха" (1:2) переміг у гостях – 2:0. "Русенборг" двічі обіграв словенський "Марібор": 3:1 – сьогодні вдома і 3:1 – тиждень тому у гостях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: