fbpx
Сьогодні
17:16 12 Сер 2019

Зеленський наказав звільнити керівників Нацполіції і СБУ в Рівненській та Волинській областях

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський вимагає звільнення керівників поліції у 9-районах та очільників Служби безпеки України у Рівненській, Волинській та Житомирській областях через бурштинові схеми.

Про це заявив Зеленський під час офіційного візиту в Житомирську область, передає Громадське.

«Звертаюся до пана Князєва (глави Нацполіції Сергія Князєва – ред.). І так, Рівненська область: Рокитнівський, Дубровицький, Володимирецький, Зарічненський і Сарненський райони — керівників райвідділів (поліції – ред.), будь ласка, звільніть. Вони не допомагають нашій країні, а потім ми розберемось, хто в схемі з них, а хто ні. Житомирська область — Олевський та Овруцький райони і Волинська область — Ратнівський і Любешівський райони. Це я до пана Князєва», — заявив Зеленський.

Звертаючись до виконуючого обов'язки глави СБУ Івана Баканова, шостий президент України попросив змінити голів силового відомства у Рівненській, Волинській і Житомирській областях.

Також, за словами Зеленського, усі особи, причетні до незаконного видобутку бурштину в Україні, будуть покарані, і жодні "схеми" не допоможуть уникнути відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: