fbpx
Сьогодні
22:31 12 Сер 2019

"Укрзалізниця" до кінця року закупить нові локомотиви General Electric

АТ "Укрзалізниця" веде переговори з Експортно-імпортним банком США про закупівлю другої партії локомотивів General Electric.

Про це в інтерв'ю "УНІАН" заявив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Переговори "Укрзалізниці" з представниками Ексімбанку відбулись за один день до їх зустрічі з міністерством. Я можу говорити тільки за компанію. Ми ведемо перемовини з ними щодо закупки другої партії General Electric. Першим етапом переговорів задоволені", – сказав Кравцов.

"Сподіваюсь, що до кінця цього року, можливо, на початку наступного року ми почнемо новий етап з постачання тепловозів General Electric.

Зазначу, що у них завантажене виробництво, нам потрібно підлаштуватися під їх графік. Зараз обговорюємо поставку від двадцяти до сорока локомотивів. Але, скоріше за все, сорока", – підкреслив він.

На питання, чи розглядає УЗ закупку локомотивів українських виробників, Кравцов відповів: "На жаль, немає таких виробників".

"Ми були б раді, якби вони були. Раніше був  виробник у Дніпрі (ДЄВЗ). Також у Крюківського заводу був проект з виробництва електровозу, але далі візуалізації ми нічого не бачили.

Тому при співпраці з іноземними виробниками ми розраховуємо на локалізацію виробництва в Україні. Це повинно надати нашій країні нові технології, нові робочі місця", – зазначив голова правління "Укрзалізниці".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: