fbpx
Сьогодні
21:23 12 Сер 2019

ОПЗЖ хоче створити в Раді два нові комітети

Віктор Медведчук / Фото: ЕРА

"Опозиційна платформа – За життя" запропонувала створити два нові комітети – з рішень проблем Донбасу та з питань сім'ї, і очолити три – зі свободи слова, регламенту Верховної Ради і контролю над держбюджетом.

Про це передає сайт ОПЗЖ.

Такий розподіл комітетів випливає з підрахунків партією результатів голосування на парламентських виборах. "Слузі народу" відходить 14 позицій глав, заступників і секретарів комітетів, а "Опозиційній платформі" – 3 відповідні посади.

"Ми вважаємо принципово важливим створення двох нових комітетів: Комітету з питань комплексного вирішення проблем Донецької та Луганської областей і Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики та спорту. Головною функцією опозиції завжди був контроль за діяльністю влади та недопущенням порушень демократичних стандартів правової держави. Для цього опозиція має очолити комітети, до відання яких відноситься свобода слова і діяльність ЗМІ, захист прав людини, регламентні процедури парламенту і контроль над витрачанням коштів державного бюджету", – йдеться у заяві партії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: