fbpx
Сьогодні
09:55 11 Сер 2019

У "Слузі народу" назвали "базові цінності" майбутньої коаліційної угоди

Руслан Стефанчук заявив, що "Слуга народу" визначить дату підписання коаліційної угоди лише після того, як буде визначений формат коаліції

Про це сказав представник президента у Верховній Раді, передає Еспресо.TV.

"Спершу ми визначимось з форматом коаліції, після чого будуть визначені дата підписання коаліційної угоди та інші формальності. Оскільки для нас зараз не стільки важливі якісь речі, пов'язані з організаційним забезпеченням, для нас важливий зміст. Ми повинні змістовно викласти всі наші бажання і прагнення які були гарантовані і обіцяні як в програмі президента України, так і політичної партії. І ми готові об'єднуватись навколо цих речей", – повідомив Стефанчук.

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зауважив, що поки не велись дискусії щодо можливих коаліцій.

"Якщо говорити про базові цінності майбутньої коаліційної угоди, вона базується на тих обіцянках, які були в програмі президента, а після – у програмі політичної партії "Слуга народу". Вони в багатьох позиціях схожі", – додав він.

Нагадаємо, у Трускавці після візиту Зеленського до новообраних депутатів "Слуги народу" стали відомі прізвища майбутніх очільників комітетів у Верховній Раді.

Раніше повідомлялося, що Разумков заявив, що "Слуга народу" запропонує його на спікера Ради, а на посаду першого заступника Верховної Ради представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

Також Арахамія очолить фракцію "Слуга народу", яку згодом поділять на 15 груп.

Партія "Слуга народу" попередньо визначилася із заступниками голови фракції.

Зазначимо, що партію "Слуга народу" очолить Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: