fbpx
Сьогодні
09:25 11 Сер 2019

Партія "Голос" запропонувала своїх депутатів для керівництва низкою парламентських комітетів

Фото Reuters

У партії «Голос» виступили проти квотного принципу в обранні керівників парламентських комітетів і наголосили, що ключовим в цьому питанні має бути професіоналізм.

У прес-службі політсили заявили, що їхні фахівці «здатні кваліфіковано керувати комітетами, до предметів відання яких входять питання правосуддя, національної безпеки і оборони, економічної політики, антикорупції, медицини, освіти, цифровізації, прав людини і реінтеграції окупованих територій, а також регламентним комітетом».

За словами лідера партії Святослава Вакарчука, команда «Голосу» прийшла в парламент добре підготовленою і готова брати на себе відповідальність як за щоденну депутатську роботу, так і за стратегічні перспективи.

«Разом з тим ми усвідомлюємо можливості парламентської більшості і їх відповідальність за призначення керівництва комітетів», — сказав він.

Крім того, «Голос» пропонує за таким принципом підійти і до формування уряду, оскільки «успішне майбутнє за професійним підходом».

Нагадаємо, у Трускавці після візиту Зеленського до новообраних депутатів "Слуги народу" стали відомі прізвища майбутніх очільників комітетів у Верховній Раді.

Раніше повідомлялося, що Разумков заявив, що "Слуга народу" запропонує його на спікера Ради, а на посаду першого заступника Верховної Ради представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

Також Арахамія очолить фракцію "Слуга народу", яку згодом поділять на 15 груп.

Партія "Слуга народу" попередньо визначилася із заступниками голови фракції.

Зазначимо, що партію "Слуга народу" очолить Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: