fbpx
Сьогодні
22:55 10 Сер 2019

Венедиктов заявив, що відкриє український філіал "Ехо Москви" без дозволу Нацради

Головний редактор російської радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов заявив, що відкриє український філіал радіостанції без дозволу Нацради України з питань телебачення і радіомовлення.

Про це Венедиктов сказав в ефірі "Ехо Москви".

Венедиктов пояснив, що хоче створити станцію, яка буде вести мовлення тільки на територію Росії, і для цього не потрібен дозвіл Нацради.

"Я хочу відкрити там (в Україні) бюро, щоб транслювати український погляд в Росію, сюди, нашим слухачам. Не ми туди, там ми вже є, а ви сюди. Для того, щоб російські слухачі могли отримувати точку зору українських політиків, дипломатів, акторів, лідерів громадської думки і просто громадян…", – сказав Венедиктов.

Нагадаємо, днями Венедіктов відвідав Київ, де, за його власними словами, звернувся до команди президента Володимира Зеленського з проханням здійснити "корекцію закону про мову", аби відкрити бюро своєї радіостанції у Києві, Львові та Одесі.

10 серпня стало відомо, що Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення не дозволить відкрити в Україні бюро російської радіостанції "Ехо Москви".

"Навіть не знаю, куди пану Венедиктову (головному редакторові станції — ред.) потрібно буде прийти, щоб отримати право на створення філії "Ехо Москви" в Україні. Двері Нацради для нього і його «любих друзів» точно будуть зачинені", — написав член Нацради Сергій Костинський у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: