fbpx
Сьогодні
12:54 10 Сер 2019

Українець отримав вищу нагороду Королівської академії сухопутних військ Британії

Фото Facebook British Embassy Kyiv

 Українець Артем Бараненко – випускник Королівської академії сухопутних військ Великобританії Сандгерсти отримав вищу нагороду – меч кращого зарубіжного випускника цього року.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Посольство Британії в Україні.

Щорічно відміну присуджується курсанту, який продемонстрував високі результати у навчанні та під час іспитів. В цьому році в Академії навчалося 33 офіцера, представляли збройні сили 22х різних країн – від Афганістану, Албанії, Азербайджану в Україні і США, повідомило Посольство.

випускник Королівської академії сухопутних військ Великобританії

Фото Facebook British Embassy Kyiv

Артем – кадет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і один з 15 українців, які навчалися в Сандгерсти (Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року). Він став першим українцем, який удостоївся цієї високої нагороди у стінах цього закладу.

Українець Артем Бараненко

Фото Facebook British Embassy Kyiv

На випускній церемонії також були присутні батьки Артема, які розділили з ним цей зворушливий момент і не приховували радості і гордості за сина.

Украинец получил высшую награду Королевской академии сухопутных войск Британии

"Нагороду українцю вручав генерал-майор Пол Ненсон, командувач Королівської академії сухопутних військ Великобританії і кавалер Ордена Британської Імперії", – зазначили в Посольстві.

Артем Бараненко навчався також у Львівській академії сухопутних військ, і його підготовка у його стінах була відзначена в Садгерсти, що говорить про високу якість викладання у військовому вузі України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: