fbpx
Сьогодні
11:31 10 Сер 2019

У Львові відкрили перший в Україні комунальний стоматологічний кабінет для тварин

Фото ЛКП "Лев"

У Львові, відомому своєю креативністю по відношенню до міської фауни, відкрили першу стоматологічну клініку для тварин.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на прес-службу Львівської міськради. На базі Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП "Лев" в місті вперше запрацював стоматологічний кабінет для домашніх улюбленців.

Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП "Лев" забезпечена необхідним обладнанням. Тут є ультразвуковий скайлер з автоматичною подачею води для зняття твердих зубних відкладень, портативна стоматологічна установка з прямим наконечником, який використовується для ендодонтії і для дентальних хірургічних втручань, мікромотор з кутовим наконечником для зняття м'яких зубних відкладень і полірування емалі, Фотополимеризаторы для накладення пломбувального матеріалу, рентген, а також стерильні хірургічні набори. Лікування домашніх тварин проводять з анестезією.

"Стоматологія дрібних непродуктивних тварин – надзвичайно важлива галузь ветеринарної медицини. Вона вивчає причини виникнення, особливості перебігу, методи діагностики і принципи лікування захворювань ротової порожнини. Своєчасне виявлення проблем дозволяє запобігти розвитку серйозних системних захворювань", – розповів ветлікар-стоматолог Василь Захарчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: