fbpx
Сьогодні
09:48 10 Сер 2019

Арахамія: дуже велика ймовірність того, що фракція "Слуги народу" буде голосувати врізнобій

Кандидат на пост очільника фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія розповів, який механізм прийняття рішень нардепами від СН розглядають в президентській партії.

Як зазначив в ефірі Радіо НВ Арахамія, фракція може вдатися до моделі, відповідно до якої, якщо до 10% нардепів від СН проти певного рішення, то вони повинні прийняти позицію більшості.

«Ми взагалі працювали над груповою динамікою, коли ці комітети [Верховної Ради] розбиралися, — як триматися просто в регламенті, по часу елементарно; як людина повинна зрозуміти, що якщо більшість «за», а у тебе є амбіції, то треба якось знайти ще такий колективний якийсь розум», — додав він.

За словами майбутнього нардепа, ймовірність того, що фракція буде голосувати «врзнобій», дуже велика. Також Арахамія підкреслив, що механізми впливу на «мажоритарників» СН відсутні.

Нагадаємо, у Трускавці після візиту Зеленського до новообраних депутатів "Слуги народу" стали відомі прізвища майбутніх очільників комітетів у Верховній Раді.

Раніше повідомлялося, що Разумков заявив, що "Слуга народу" запропонує його на спікера Ради, а на посаду першого заступника Верховної Ради представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

Також Арахамія очолить фракцію "Слуга народу", яку згодом поділять на 15 груп.

Партія "Слуга народу" попередньо визначилася із заступниками голови фракції.

Зазначимо, що партію "Слуга народу" очолить Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: