fbpx
Сьогодні
20:00 09 Сер 2019

"ЄС" запропонувала співпрацю "Батьківщині" і "Голосу"

"Європейська солідарність" запропонувала майбутнім фракціям "Батьківщини" і "Голосу" в новій Верховній Раді домовитися про представництво в президії парламенту і в керівництві комітетів.

"Ми звертаємося до політичних сил, які не входять до правлячої партії, з пропозицією погодити наші позиції і спільно обговорити і скоординувати дії щодо пропорційного представництва в керівництві Верховної Ради України та комітетів", – сказала представник політичної сили Ірина Геращенко на першому засіданні підготовчої депутатської групи по організації першого засідання парламенту, пише Інтерфакс-Україна.

Вона також підкреслила, що "Європейська солідарність" не вважає за можливе координувати зусилля з партією "Опозиційна платформа – За життя".

Раніше повідомлялося, що перше засідання Верховної Ради 9-го скликання відбудеться 29 серпня.

Нагадаємо, у Трускавці після візиту Зеленського до новообраних депутатів "Слуги народу" стали відомі прізвища майбутніх очільників комітетів у Верховній Раді.

Раніше повідомлялося, що Разумков заявив, що "Слуга народу" запропонує його на спікера Ради, а на посаду першого заступника Верховної Ради представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука.

Також Арахамія очолить фракцію "Слуга народу", яку згодом поділять на 15 груп.

Партія "Слуга народу" попередньо визначилася із заступниками голови фракції.

Зазначимо, що партію "Слуга народу" очолить Олександр Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: