fbpx
Сьогодні
19:05 08 Сер 2019

У "Слузі народу" почали сумніватися у необхідності зняття недоторканності

У партії "Слуга народу" вважають, що приблизно 15% мажоритарників вже сумніваються в доцільності прийняття закону про зняття депутатської недоторканності

Після переконливої перемоги на виборах у партії "Слуга народу" раптово затурбувалися про своє майбутнє. Один з головних постулатів передвиборної кампанії (не тільки, до речі, цієї партії, але і багатьох інших, для кого він був безпрограшним) – зняття депутатської недоторканності – раптом постав у справжньому світлі: ризиком позбутися депутатського крісла. І пролунали голоси про те, що треба б "подумати".

Головний претендент на посаду голови фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявляє, що в партії немає одноосібної думки щодо зняття депутатської недоторканності. Про це він повідомив в ефірі Радіо НВ.

"Ми не можемо переслідувати думки депутата, тому що це буде диктатура, а не демократія. Але якщо він здійснює кримінальне правопорушення, в тому числі корупцію, то ми повинні мати якісь важелі, щоб припинити такі справи", – пояснив він.

"Їх десь 15% серед мажоритарників. Серед списочників таких набагато менше. А мажоритарники кажуть: "Я ж мажоритарник, це мій округ, люди за мене проголосували. Чому я повинен бути підзвітний", – заявив Арахамія.

"Ми всім обіцяли зняття недоторканності та імпічмент президента. Я вважаю, що це треба зробити якнайшвидше", – заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: