fbpx
Сьогодні
14:59 07 Сер 2019

Стали відомі імена загиблих під Павлополем морпіхів, наймолодшому було 20 років

Під час обстрілу бойовиками підтримуваних Росією незаконних угруповань "ДНР" та "ЛНР" 6 серпня загинули старший матрос Олександр Шарко, матрос Владислав Рак, солдат Сергій Шандра, матрос Василь Курдов із 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС Збройних сил України.

Загиблим українцям було від 20 до 31 року, передає Новинарня.

Згідно з інформацією пресслужби Чернігівського обласного військового комісаріату, старший матрос Олександр Шарко народився у 1988 році в Козелецькому районі Чернігівської області. У бригаді він був помічником гранатометника.

Олександр Шарко

Олександр Шарко

Матрос Владислав Рак народився 1998 року у селі міського типу Козелець на Чернігівщині. У підрозділі морської піхоти служив гранатометником.

Владислав Рак

Владислав Рак

Солдат Сергій Шандра народився 1995 року в селі Торчин Хмільницького району Вінницької області. За даними ЗМІ, у нього залишилася лише мама та сестра, яка з сім'єю проживає окремо. Батько Сергія Шандари помер рік тому.

Сергій Шандра

Сергій Шандра

Матрос Василь Курдов народився в 1999 році в селі Ганнівка Братського району Миколаївської області. У бригаді був навідником.

Василь Курдов

Василь Курдов

Нагадаємо, 6 серпня, попри «хлібне перемир'я», бойовики вбили чотирьох українських військових.

Сьогодні Зеленський телефонував до Путіна з приводу обстрілів на Донбасі. Також на брифінгу він пояснив, чому відмовився розповідати про реакцію Путіна на його дзвінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: