fbpx
Сьогодні
20:26 07 Сер 2019

У справі про вбивство Гандзюк буде допитано "важливого свідка", - Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що найближчим часом буде допитано «важливого свідка», який може зрушити з місця хід розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

За словами генпрокурора, до кінця доби він зустрінеться у Службі безпеки України з одним із важливих свідків у справі Гандзюк.

«Якщо ми отримаємо правдиві покази, у нас можуть бути просування і по інших фігурантах цієї справи, для того щоб остаточно зняти усі запитання», — зазначив Луценко.

Коментар генерального прокурора Юрія Луценка по справі вбивства херсонської активістки К. ГандзюкГенеральна прокуратура має намір завершити розслідування проти голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в замовленні вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, до кінця тижня.В.Мангер отримає повідомлення про завершення досудового слідства та почне знайомитися з матеріалами обвинувачення, після чого справа буде направлена до суду.Генпрокурор нагадав, що п'ять виконавців вже відбувають покарання. А на угоді із посередником Павловським ґрунтується можливість притягнення до відповідальності організаторів цього злочину.Генпрокурор підкреслив, що слідство розглядає варіант розширення кола осіб, підозрюваних в організації вбивства Гандзюк.Зокрема, Луценко зазначив, що слідчі СБУ розраховують на правдиві показання важливого свідка у даній справі, щоби остаточно зняти усі запитання. https://www.youtube.com/watch?v=X7lqtj84DQs

Posted by Лариса Сарган on Tuesday, August 6, 2019

 

Раніше повідомлялося, що українські та іноземні спецслужби працюють над затриманням Олексія Левіна (Москаленко), підозрюваного в організації нападу на громадську діячку і виконувачку обов'язків керуючої справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: