fbpx
Сьогодні
09:56 07 Сер 2019

Директор КШЕ стверджує, що "Зе.депутати" будуть продовжувати вчитися і за межами Трускавця

Тимофій Мілонов, директор Київської школи економіки, який займався навчанням депутатів "Слуги народу" у Трускавці, заявив, що нардепи продовжують своє навчання.

Про це він розповів у інтерв'ю УП.

За його словами, майбутні депутати мають здати ще декілька тестів, а саме електронна система, завдяки котроъ відбувається зв'язок між КШЕ та депутатами, буде працювати до 2020 року.

"Вони мають здати ще третю "домашку", це пояснювальна записка – у неї дедлайн 6 серпня. Четвертий тест триватиме до 10 серпня. До 15 вересня вони отримають зворотній зв'язок і отримають або не отримають сертифікати, в залежності від результатів. Сама електронна система буде їм доступна до 1 вересня 2020 року. І ми ще будемо два рази, здається, оновлювати матеріали", – пояснює Мілонов.

Також, за його словами, цей тиждень був корисний для майбутніх нардепів:

"Воно (навчання у Трускавці, – ред) згуртувало команду, дозволило їм трошки зрозуміти, куди вони заходять, дозволило їм дати огляд, чого потрібно навчитися, які навички їм потрібні. Зрозуміло, що за 7 днів ви можете тільки зрозуміти меню, а після цього далі потрібно навчатися постійно", – підкреслює директор КШЕ.

Нагадаємо, 4 серпня у Трускавці завершилося тижневе навчання для майбутніх депутатів від "Слуги народу".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: