fbpx
Сьогодні
12:50 07 Сер 2019

Військовий звернувся до Зеленського через загибель морпіхів

У мережі з'явився лист військового ЗСУ, адресований президенту України Володимиру Зеленському.

Свій відкритий лист до Зеленського ветеран АТО Едуард Литвиненко опублікував у Фейсбуці.

Пряма мова: 

"А тепер, дій, верховний! Четверо загиблих! За раз! Загиблих на тлі ваших слів про "припинити стріляти", "поговоримо про російську мову Донбасу", "знімемо блокаду", "Путін – охеренний мужик" (слова твого дружбана Шефіра). Ти дійшов до краю, верховний! Вставай, піднімай д*пу своїх помічників. Чотири помічники – Богдан, Шефір, Кошовий, Разумков, Жидков-тамбовський-вовк – кого хочеш обирай.

Нехай перед цим на холодних столах маріупольського моргу твої помічники одягнуть чотири зшитих тіла в їхній останній камуфляж. Відвертаючись від їхніх закритих очей, вдягнуть на тіла заборонені окуляристими виродками, але такі улюблені бійцями морпіхівські тільники. І нехай ці помічники, в підтяжках фірми "POHUI" – кожен з них супроводжує тіло загиблого. Четверо загиблих – четверо помічників у різні міста України.

І нехай мами загиблих видряпують тобі волосся і очі, нехай їхнє виття над страшною могильною ямою стоїть у душах твоїх шісток, поки вони живі. І нехай вони дадуть відповідь матерям загиблих – за що і чому загинули їхні хлопчики.

Ти прокинувся, засунув ноги в теплі капці й спросоння черканув свій підпис під закликом до Меркель, Макрона і Путіна зібратися і обговорити те, що трапилося, ай-яй-яй! Обговорити??????? Хлопці цього першого Феодосійського батальйону морської піхоти – крайні серед українських військових частин Криму, які не здалися російським окупантам. Вони вийшли в Україну помститися і перемогти! Повернути Луганськ, Донецьк, Крим, Севастополь, рідну Феодосію! Ти, верховний, закликаєш їх просто не стріляти???

Їдь, поховай цих хлопців, і скажи про це їхнім мамам… Скажи, що ти не забудеш, що зробиш все можливе, що винні понесуть… І обов'язково підстав плече під труну, коли хлопчика нестимуть на цвинтар. І помічникам своїм скажи….

І тоді, може, у ваших боягузливих шлунках, поїдених спиртним, випитим під час розваг місцевих і російських політиків-олігархів, сколихнеться нудота від власного паскудного життя. Станьте на коліна, любителі не стріляти. Смертний гріх на вас – співучасть у вбивстві. До помсти! "Don", батько морпіха".

Як стало відомо згодом, у ЗМІ була хибно поширена інформація про те, що Литвиненко є батьком одного із загиблих морпіхів.

Сам полковник про це написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, за минулу добу під Павлополем загинуло 4 військових попри "хлібне перемир'я".

Пізніше Хомчак оприлюднив деталі трагедії.

Зранку Зеленський, у зв'язку із цією подією, зібрав нараду.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: