fbpx
Сьогодні
08:49 06 Сер 2019

Вибори 2019: на окрузі №50 врешті визначили переможця

Фото unian

Центральною виборчою комісією України в одномандатному виборчому окрузі № 50 народним депутатом України визнаний представник політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Руслан Валерійович Требушкін.

Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"На підставі протоколу окружної виборчої комісії про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 50 Комісія встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВО № 50, визнавши обраним народним депутатом України Требушкіна Р.В.", — ідеться у повідомленні.

ЦВК прийняла постанову "Про факти порушення виборчих прав в одномандатному виборчому окрузі № 50 на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019".

"Виявлені Комісією обставини можуть свідчити про підробку виборчих документів, незаконне знищення виборчої документації, ухилення членів виборчої комісії у роботі комісії без поважних причин, що відповідно до Кримінального кодексу України є кримінальним правопорушенням", — пояснили у ЦВК.

ЦВК звернулася до Національної поліції України для проведення перевірки викладених у постанові обставин порушення законодавства України на виборах в одномандатному виборчому окрузі № 50.

Нагадаємо, 2 серпня ЦВК встановила бездіяльність окружної виборчої комісії в 50-му окрузі, оскільки та не доставила до ЦВК протоколи з результатами голосування.

3 серпня Авіація МВС доставила членів ЦВК на скандальний 50-й округ у Покровську, щоб забрати документацію.

Учора, 5 серпня, ЦВК провела перерахунок голосів на окрузі №50.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: