fbpx
Сьогодні
15:53 06 Сер 2019

У "ЄС" прокоментували інформацію про досудове слідство щодо поїздки Порошенка на Мальдіви

У "Європейській солідарності" стверджують, що в усіх випадках, коли Петро Порошенко перетинав державний кордон, він робив це у повній відповідності із законом. Це так само стосується і вильоту на Мальдіви на початку 2018 року. 

Про це повідомляє прес-служба "ЄС".

"На Андрія Портнова та його "хлопчиків за викликом" із Державного бюро розслідувань, яке цей відомий поплічник Януковича отримав в концесію від нової влади, очікує велике розчарування. "Підроблені документи" існують лише в їхній хворобливій уяві. Як і всі інші фейки, покладені в основу численних "розслідувань", які штампує їхній спільний конвеєр", – заявляють у партії та підкреслюють, що знову інформація про досудове розслідування спочатку була оприлюднена Портновим, а потім уже ДБР.

"Те, що на загал виглядає як інформаційний тролінг та спам, з боку Портнова, – насправді кримінальний злочин, за який рано чи пізно Портнов відповідатиме і в Україні, і в Панамі. Рівно як і за розкриття таємниці даних досудового розслідування, яким екс-заступник глави адміністрації Януковича систематично займається за потурання "орендованих" ним слідчих ДБР", – наголошують у "Європейській Солідарності".

Нагадаємо, цього ранку УНІАН опублікував інформацію, немов у ДБР проти Порошенка відкрили досудове розслідування через його політ на Мальдіви у 2018 році.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: