fbpx
Сьогодні
16:19 06 Сер 2019

Коломойський назвав Медведчука і Бойка колаборантами та зрадниками

Український бізнесмен Ігор Коломойський назвав колаборантами і зрадниками кума Путіна Віктора Медведчука і його колегу по партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка.

Таку думку Коломойський висловив під час інтерв'ю для російського РБК.

Журналіст запитав Коломойського, що він думає про нещодавню поїздку Бойка і Медведчука до Москви, де вони, серед іншого, обговорювали можливу покупку у Росії "дешевого" газу. Відповідь була наступною:

"Мене взагалі не цікавить, що говорять Бойко і Медведчук. Я вважаю, що вони колаборанти і зрадники. Ще просто їх зрада не вималювалася у статтю кримінального кодексу".

На думку Коломойського, потреба у російському газі для України є лише фікцією.

"Що стосується російського газу – нам до дупи ваш газ. Це моя особиста думка. Ви завдали нам вже стільки шкоди і збитків, що ще на 3 млрд шкоди – треба стиснути зуби і пережити. Я вважаю, що трубу взагалі можна було б закрити і забути… Російський газ Україні ніколи не був потрібен. Це фетиш, який придумали такі, як Фірташ, Льовочкін, Бойко і Медведчук, щоб грабувати Україну і іноді Росію. Чим газ відрізняється від будь-якого іншого енергетичного продукту? Нічим. Не можеш у Росії брати, бери в Європи", – висловився Коломойський.

Раніше Коломойський похвалив діяльність Порошенка.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: