fbpx
Сьогодні
19:31 06 Сер 2019

ГПУ схвалила підозри Гонтарєвої і Філатову

Фото gp.gov.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його заступник визнав достатніми докази для оголошення підозр колишньої глави Національного банку України Валерія Гонтарєва і колишньому заступнику глави Адміністрації президента Олексію Філатову.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

За його словами, старшим прокурором справи був призначений його заступник Сергій Кізь.

"Всі ці справи були передані в інше управління, були проаналізовані, старшим групи прокурорів був назнаен тепер вже мій заступник Сергій Миколайович Кізь, і Кулик та його команда показували всі докази, які, на його думку, свідчать про можливість підписання підозри", – заявив Луценко.

Генпрокурор зазначив, що підозра отримає чоловік, який безпосередньо ставив свій підпис на документах брокерського характеру.

"Кізь вбачає достатність доказів, зібраних групою Кулика. Тому підозра отримає чоловік, який безпосередньо ставив свій підпис на документах брокерського характеру, пан Стеценко, заступник групи ICU, Гонтарєва як керівник ICU, і пан Філатов як адвокат, який обслуговував цю угоду", – сказав він.

За словами Луценка, якщо підозра буде доповнено всіма необхідними доказами, справу буде передано в суд.

Відзначимо, за версією слідства, брокерська фірма ICU була задіяна в операції між державним "Аграрним фондом" і "Брокбізнесбанком" олігарха Сергія Курченко, в результаті чого були розкрадені гроші "Аграрного фонду".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: