fbpx
Сьогодні
12:41 06 Сер 2019

Екс-керівник Донецької залізниці став винуватцем смертельної ДТП

Під нічний домашній арешт відправив Київський районний суд Одеси водія, який 2 серпня на смерть збив двох людей на Київській трасі, в районі Єлизаветівки Роздільнянського району.

За інформацією "Думської", ним виявився колишній очільник Донецької та Одеської залізниці Микола Рогов.

Крім того, Рогов у період між 2010-2014 роками був депутатом Донецької облради від Партії регіонів.

ДТП сталося приблизно о 14:00. Автомобіль "Мерседес" під керуванням Рогова, рухаючись в сторону Одеси, вилетів на зустрічну смугу і узбіччя, де наїхав на продавця кавунів і молоду покупицю, що вийшла з іншої машини. Після цього він прокотився ще 150 метрів і зупинився в полі.

Обидва постраждалих померли на місці події. Загинула 30-річна мати двох дітей.

Підозрюваному інкримінують злочин, передбачений частиною 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Йому "світить" від 5 до 10 років позбавлення волі. Прокуратура вимагала відправити його під варту, але суддя Віктор Чаплицький зупинився на більш гуманному запобіжному заході.

Захист Рогова стверджує, що ДТП водій влаштував, втративши свідомість за кермом. Нібито він страждає гіпертонією і діабетом.

Раніше на Полтавщині сталася ДТП, водія якого ідентифікували як члена "Слуги народу", однак ця інформація була спростована.

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: