fbpx
Сьогодні
Фото 18:59 04 Сер 2019

Негода накрила Дніпро та Запоріжжя: затоплені вулиці, повалені дерева, розтрощені борди

У неділю, 4 серпня, в Дніпро тимчасово прийшла осінь – злива не припиняється з ночі, вітер ламає гілки і зриває рекламні оголошення з бордів.

Про це передає Інформатор.

Станом на 12:00, близько 1000 абонентів в Дніпропетровській області залишилися без електроенергії через обриви проводів.

На Амурському мосту ближче до арки впала гілка. За інформацією очевидців, вона перегороджує дорогу пішоходам і перекриває одну смугу руху в бік Лівого берега.

Днепр

На Мануйлівському проспекті утворилася невелика річка.

У деяких районах Дніпра сильний вітер зриває рекламу. У такій ситуації вкрай обережними потрібно бути автомобілістам – адже вивіска може впасти на лобове скло авто, закрити огляд і спровокувати ДТП.

Днепр

Рятувальники активно допомагають «розправлятися» з деревами, що впали. Як повідомив начальник ГСЧС в Дніпропетровській області, силами пожежно-рятувальної служби прибрані вже 7 дерев.

У Запоріжжі шквальний вітер валить дерева і зносить світлофори. Повідомлення доходять з різних частин міста.

Так, наприклад, на бульварі Шевченка дерево звалилося на тролейбусні дроти, а перед дамбою ще одне перегородило проїжджу частину, передає zanoza-news.com.

Запоріжжі

У результаті сильного дощу також затопило частину вулиць. Екоактивісти Микола Ралік підрахував, що з півночі і до 15.00 випало в цілому 106 мм опадів три нормі 38 мм. Це в три рази більше:

Чому люди дивуються потопу на вулицях? – резюмував активіст.

Запоріжжі

До вечора вітер може тільки посилитися, тому автомобілістів попереджають: краще уникати ставити авто під дерева. Температура опуститься всього до +10.

У ГСЧС повідомили, що вітер повалив вже 20 дерев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: