fbpx
Сьогодні
Дивись 16:41 02 Сер 2019

З’явилося відео, як Зеленський пропонує Іванчуку знайти 175 млн на ремонт дороги в області

Фото Reuters

2 серпня під час візиту в Івано-Франківську область голова села Космач сказав президенту України Володимирові Зеленському, що на ремонт дороги до села потрібно 175 млн грн.

Відео діалогу опублікував канал ZIK у YouTube.

Президент побачив у залі нардепа від "Народного фронту" Андрія Іванчука, який пройшов у Раду наступного скликання як самовисуванець, і попросив його знайти гроші.

"175 мільйонів – це нічого. Я в принципі можу назвати прізвища людей, яких ви знаєте, у яких ці гроші є. На сніданок, обід і вечерю. Ну допоможіть, ну журналісти вас знімають. До вас буде повага. Допоможете?" – запитав Зеленський.

Іванчук відповів, що це не його округ, але він допоможе.

Село Космач розташоване у 89-му виборчому окрузі, де переміг мажоритарник від "Слуги народу" Володимир Тимофійчук, Іванчук пройшов у Раду у 88-му окрузі.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з реконструкцією та перспективами розвитку інфраструктури міжнародного аеропорту "Івано-Франківськ". Крім цього, Зеленський взяв участь у нараді з питань розвитку регіону Українських Карпат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: